Eva van den Hamsvoort

Als klein meisje stond Eva al te boek als een creatieveling. Tekenen, verven, knutselen, ze deed het allemaal. Ze voelde toen al dat ze daar later meer mee wilde doen. Na het afronden van de kunstacademie wist ze het zeker: ik word kunstenaar. Ze heeft een eigen stijl ontwikkeld met veel kleur en emotie.

Eva houdt zich bezig met het vastleggen van emoties en ervaringen op doek. Dit doet ze door speciale momenten -zoals diners of bruiloften- bij te wonen en in gesprek te gaan met haar klanten. Op deze manier creëert ze een sfeerimpressie van een situatie die zij met creativiteit en vaardigheid op het doek zet. Naast de ‘Love & Life Paints’ maakt ze ook vrij werk waarin ze haar emoties en creativiteit de vrije loop laat gaan. Zo is ze nu bezig met een serie schilderijen van dieren die met uitsterven worden bedreigd. Zo wil ze deze dieren in de spotlights zetten.

De creativiteit en talent van Eva is door de jaren heen opgebloeid tot een baan waar ze heel blij mee is. De reacties die loskomen bij de opdrachtgevers als ze haar kunstwerken overhandigt, is wat haar trots maakt.