International Women’s Day

Stel je een wereld voor zonder vooroordelen, stereotypen en discriminatie. Een diverse, rechtvaardige en inclusieve wereld, waar verschillen worden gewaardeerd en gevierd. ‘Wij hebben de verantwoordelijkheid om de omstandigheden te veranderen om een samenleving te creëren die gelijkheid omarmt!’ Wij willen bewustzijn creëren over inclusiviteit en diversiteit om een impact te maken.

Wij staan klaar voor de 3e editie van IWD’Breda in Ingenhousz!

Doe mee aan de voortdurende discussie over diversiteit en inclusiviteit. Het is niet alleen een dag om vrouwen zelf te empoweren, maar een dag om de krachten te bundelen voor een meer impactvolle realiteit naar gelijkheid voor iedereen.

Met trots presenteren wij: Luitenant-generaal Eleanor Boekholt-O’Sullivan. Zij verdient haar strepen in een traditionele, door mannen gedomineerde wereld en doorbreekt de ondenkbare realiteit waarin wij leven door de eerste vrouwelijke ‘3-sterren generaal’ te worden bij de Koninklijke Luchtmacht.

Een gratis toegankelijk evenement. Zorg ervoor dat je je inschrijft. De drankjes zijn van ons en in ruil daarvoor leer je, groei je en breid je je netwerk uit in Breda.

Interesse? Schrijf je in via onderstaande knop!

Bekijk onze laatste posts ook op