International Women’s Day

Aithra, De Teruggave en Breda Internationals organiseren samen een inspirerend event voor de International Womens’ Day op 22 september 2022. 

International Women’s Day (IWD) staat in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. In Breda slaan een aantal powervrouwen en -mannen de handen ineen. We zeggen niet voor niets: Breda brings it together! Samen maken we impact. Impact die wij creëren om invloed uit te oefenen op positieverbetering van vrouwen. Anno 2022 (nog steeds) een actueel onderwerp.

Hoe? Door een zeer inspirerend event met interessante sprekers, zoals Everth Flores, Jitske Habekotté, Juultje van Wijk, Marianne Bruijn, Jeanne Martens en Fariba Babei.

Waar? De campus van De Rooi Pannen in Breda. Omringd door geschiedenis en op een plek waar veel toekomstige professionals hun vak leren is dit dé plek voor IWD22! De studenten van de Rooi Pannen helpen met de organisatie van het evenement en dragen zo hun steentje bij aan deze mooie samenwerking.

#BreakTheBias

International Women’s Day zet zich ieder jaar in voor vrouwen over de hele wereld. In 2022 doen zij dit met hun campagne: Break the Bias. Meer weten over deze organisatie en de campagne? Klik dan op de onderstaande knop.

Bekijk onze laatste posts ook op