Stef Goedhart

Multimedia designer, circular creative, kwartiermaker voor STEK, heeft een werkplek in de oude Rechtbank en woont in Fellenoord.

Ik vier dat de zon weer op komt. Een nieuwe dag is een nieuwe kans om te leven. Dat klinkt misschien heel vaag, maar het weerspiegelt wat ik wil doen. De wereld mooier maken!

Focus op circulair
Na bijna 20 jaar ervaring als Multimedia designer zet ik mijn creativiteit steeds meer in voor een duurzame, circulaire wereld. In al mijn opdrachten speelt duurzaamheid de hoofdrol. Maar daarnaast vind ik het ook belangrijk om duurzame relaties met mensen aan te gaan. Want zodra je écht samenwerkt met elkaar en zo tot krachtige intrinsieke participatie komt, kunnen projecten voor én met mensen en buurten van grote waarde zijn.

Doorgeef-trofee Breda circulair
Voor de gemeente Breda, STEK en de stichting Breda circulair ontwikkelde ik een wisseltrofee. Deze prijs is bedoeld om Bredase ondernemers die goed bezig zijn met circulariteit aan te moedigen. De houder van de trofee bepaalt zelf aan wie hij of zij deze doorgeeft. Op deze manier hopen we een netwerk te bouwen van inspirerende ondernemers en ons ecosysteem versterken.

Breda Maakt Mij Blij
Veel bloemen, groente, fruit en andere kwaliteitsproducten worden weggegooid. Breda Maakt Mij Blij zet zich in om deze producten aan de man te brengen. Zij wonnen de eerste doorgeef-trofee.

Als ik mag kiezen, nomineer ik Zero Waste Nederland. Zij werken aan een volledig circulaire economie, waarin afval niet bestaat. In dit doel kan ik me helemaal in vinden.

Kleurrijke plantaardige burger
Het gerecht dat bij mijn wereldbeeld past is een kleurrijke, plantaardige burger. Ik eet zelf 100% plantaardig. Mijn boodschap: je hoeft niks te laten om nog steeds hartstikke lekker te eten. Er is zoveel mogelijk, ga het ontdekken!